Samsung a anuntat oficial renuntarea la seria de smartphone-uri Galaxy J series dar acest aspect nu impiedica implementarea de noi update-uri pentru acest tip de device-uri existente pe piata.

Samsung a inceput livrarea noului update de software Android 9.0 Pie pentru Samsung Galaxy J8 si J6 anuntate in primavara anului trecut.

Noutatile vin si ele cu noul update, printre care si cel de securitate. Galaxy J6 primeste update-ul pentru luna Martie 2019, in timp ce Galaxy J8 il va primi pe cel pentru luna Aprilie 2019.

Noile interfete Samsung One UI pun accent pe simplitate si confort in utilizarea smartphone-ului.

Aplicatiile cele mai utilizate vor fi integrate in zona inferioara a ecranului pentru a avea acces mult mai usor folosind telefonul cu o singura mana.

Zona superioara va fi acoperita cu informatii de uz general. Samsung a restabilit noul Night Mode care permite reducerea consumului de energie in folosirea aplicatiilor pe fundale si culori mai inchise.

Update-ul se va instala treptat pe aceste terminale iar asteptarea de la cateva zile se poate intinde pana la cateva saptamani, anunta cei de la Samsung.

Sursa:http://gsmarena.com